Skip to content

Nerezové nádoby a převážení.

V profesionálních provozech se používají nejrůznější nádoby na převážení anebo přenášení všech možných druhů potravin anebo také kuchyňského vybavení. V některých se dokonce i vaří. Máme tam např. Nerezové hrnce a pánvičky, nerezové vědra, nerezové rendlíky atd. Díky těmto nádobám jsou potraviny nebo vybaveni v bezpečí a lze je přenášet a nebo převážet ve větších objemech. Proto jsou tyto nádoby velice důležité. Pro jejich bezpečné převážení z místa na místo se používají hlavně nerezové vozíky. Ano jsme v profesionální kuchyni a všude se tedy hojně vyskytuje nerez. 

Nerezové rendlíky, Nejsou zrovna na převážení.

Rendlíky se používají spíše na vaření. Jejich objem není zrovna největší a jsou tedy důležité spíše na vaření menších objemů potravin. Dejme tomu, když si potřebujeme rozehřát trošku cibulky na brambory anebo osmahnout trochu slaninky jako přílohu na nějaké jídlo. Tyto rendlíky se ihned hodí. Mají sice malý objem, ale díky tomu zaberou méně místa, které se dá využít na důležitější potraviny. Proto jsou opravdovou nezbytností v jakékoli kuchyni.

Nerezové vědra jsou králi zbytků.

Na zbytky v kuchyni se používají nerezové vědra. Je také možné je použít na přenášení čerstvého jídla. Není nutné všechny vědra házet do jednoho pytle. Není vědro jako vědro. Jak jsme již zvyklí, nerezí se tady nešetří, takže jsou také vyrobeny z tohoto úžasného materiálu. Díky tomu mají neskutečnou odolnost a delší stání potraviny ve vědru ho nezničí. Nejlepší je ale dobrá omyvatelnost povrchu. Díky tomu je možné nerezové vědra jednoduše udržovat čisté. 

Nerezové várnice, převážecí mistr.

Nerezové várnice jsou výborným prostředkem pro převážení anebo přenášení nápojů a jiných tekutin. Jsou uzavíratelné a některé mají vlastní regulaci teploty. Mají ucha na přenášení, a dokonce některé nerezové vozíky na ně mají vyhrazené speciální místo. Díky tomu, jsou nejlepšími adepty, pokud se rozhodneme přenášet anebo převážet převážně nápoje. Jsou totiž opravdovými mistry v uchování tekutin bez vylití.

No comments yet.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Comments (0)