Skip to content

Nordline – Chladící a mrazící technika

Jedná se o opravdu špičkovou kvalitu, a hlavně nepřekonatelnou výdrž. Značka Nordline působí na české a zahraničním trhu už spousty let. Není divu, že jsou opravdovou špičkou mezi výrobci mrazící a chladící techniky. Mimo těchto produktů mají také v sortimentu různé regály, anebo i plotýnkové vařiče. Je to sice vcelku nezvyklé, u společnosti, která se chlubí spíše mrazením a chlazením, ale je to tak. Regály a stoly jsou samozřejmě určeny k použití jako designové prvky k jejich spotřebičům.

Chladící pulty pro řeznictví a masny.

Mezi jejich povedený sortiment patří bezesporu jejich chladící pulty pro masny. Jedná se o modulované skříně, s oblým sklem na čele a stolem, na kterém obvykle v masnách stojí obchodní váha. Značka Nordline vyvinula tyto chladící regály tak, aby se dali dávat různě dohromady. Proto je to takový hit. Pokud je ale potřeba udělat nestandardní řešení, je nutné se domluvit přímo s výrobcem. 

Mezi jejich další zařízení patří i horkovzdušné trouby a vakuové pumpy na vakuování potravin. Jedná se o jejich méně rozšířené gastronomické vybavení. Můžeme tam najít třeba i hot-dogovače ale také kontaktní grily a elektrické mlýnky na maso anebo kráječ na salám a na šunku. Když jsme zabrouzdali do těch různých regálů a vozíků, najdeme u značky Nordline také vysoké nerezové vozíky na několik táců s jídlem. Dále mezi jejich produkty patří i obyčejné gastronomické nerezové vozíky na servírování potravin. Jejich dalším sortimentem jsou také klimatizace a tepelná čerpadla.

No comments yet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Comments (0)